Tri gracije: Branka Katić i dve Mire snimaju zajedno

Podeli:
Branka Katić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Tri filmske dive - Mira Banjac, Mirjana Karanović i Branka Katić trenutno rade na zajedničkom projektu, a fotografijom su ovekovečile trenutak sa seta.

Naime, Mira Karanović je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojim nasmejanim koleginicama i u opisu napisala:

„Tri gracije na snimanju. Gospođica Krcunović, majka i baba“, usput dodavši da je u pitanju serija „Advokado“, koju potpisuje Nikola Pejaković, a koja se trenutno snima u Banjaluci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

PROČITAJTE JOŠ

Karanović je inače prošle nedelje primila glumačku nagradu “Tatjana Lukanova” u Beogradskom dramskom pozorištu i tom prilikom ispričala da je usled situacije sa kovidom-19 finansijski pomagala drugima, ali da je pomoć bila potrebna i njoj.

“Kultura, pozorište i glumci su dobrim delom ugroženi kada su u pitanju finansije. Nisu samo glumci bili ugroženi, mnogi su zapravo. Čak ja ne znam kako će dalje privreda, ekonomija. To su stvari od kojih zavisi naš posao. Kultura je uvek bila nekako na kraju. Ako ekonomija i privreda nisu dobre, onda ni za kulturu nema para”, rekla je glumica i dodala:

“Svi smo pomalo strepeli, i dalje strepimo, ali se međusobno pomažemo. Ko je imao, delio je, ja sam imala neke ljude koji su meni pomagali, onda sam ja nekim ljudima pomagala, ali, eto, biće.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar