Tiktoker ponizio radnika gradske čistoće, lajkovi pljušte

Showbiz 05. jan. 202110:24 > 10:58
Podeli:
Foto: TikTok/ludibratt

Tiktoker Zoran Jovanović, koji se na pomenutoj društvenoj mreži predtavlja pod imenom "ludibratt", uzburkao je javnost kada se na njegovom profilu pojavio video na kojem maltretira radnika gradske čistoće.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, incident se dogodio u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, a na snimku se vidi kako se on prvo podsmeva radniku, a zatim mu otima iz ruku metlu i đubrovnik.

Ovaj sraman čin podsmevanja i ponižavanja jednog ljudskog bića za par hiljada pregleda i lajkova zgrozio je mnoge, zbog čega su reagovali i tviteraši koji su osudili postupak „ludogbratta“.

„Dugo nisam video ovakvo ponižavanje radnika. Stvarno sramota da klincu padne na pamet da ovako maltretira radnike koji koji po ovoj hladnoći čiste naše ulice. Ne znam gde su roditelji pogrešili sa ovim imbecilima“, glasio je samo jedan u nizu komentara na Tviteru.

Tik Tok je društvena mreža koja je naročito popularna među mlađom generacijom. Zabrinjava činjenica da je Zoran Jovanović, na ovaj svoj video dobio čak 29 hiljada lajkova, dok su komentari ispod videa uglavnom pozitivni.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar