Tijana Dapčević: Prija mi što provodim više vremena kod kuće

Emisije 29. dec. 202021:35 > 21:41
Podeli:
Foto:Nova S

Gošća današnje emisije "Među nama" bila je pevačica Tijana Dapčević. Ona je sa voditeljkom Majom Nikolić pričala o pesmi Olivera Dragojevića, koju je prepevala, kao i o kuvanju kojem se posebno posvetila tokom pandemije.

POGLEDAJTE JOŠ

Projekat „Zvezde pevaju zvezde“ završava se sa obradom pesme Olivera Dragojevića „Šta to beše ljubav“, u izvođenju Tijane Dapčević. Pevačica je u emisiji „Među nama“ otkrila koliko joj je bilo zadovoljstvo dok je radila na ovom projektu.

„Ovo je jedna od najlepših i najskuopljih Oliverovih pesama. Spada takođe i u mojih top deset omiljenih domaćih pesama. Inače, nisam znala, i sram me bilo što nisam znala, a saznala sam pre par dana da su ovu pesmu napisali Marina i Futa. Bila sam ubeđena da je druga ekipa u pitanju, i ovom prilikom bih pozdravila Marinu i Futu. Srećna sam što se ovaj projekat završava sa mnom i sa ovom pesmom“, objasnila je pevačica, koja se tokom pandemije posebno posvetila kuvanju.

Foto:Nova S

„Kad smo bili zatvoreni, ustanovila sam da sam dobra u kuhinji. Inače, volim da eksperimentišem kada je kuvanje u pitanju, kad god za to imam vremena, a ovoga puta sam imala priliku, na moje veliko zadovoljstvo, da budem što više u kući“, rekla je Tijana Dapčević.

Celo njeno gostovanje pogledajte u videu ispod.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar