Podeli
Tanja Bošković
Tanja Bošković, Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Gostujući u emisijama "Među nama" i "Balkanskom ulicom", na televiziji Nova S, legendarna glumica Tanja Bošković govorila je o siromaštvu, nedaćama i životu umetnika u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

“Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne zavisi ni od koga. Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane. Dobre sam građe, materijala i mogu da preživim. Preživela sam bombardovanje, preživela sam glad, preživljavam siromaštvo. Sve sam preživela i i dalje imam snagu. Nemam više onako jako mišiće. I nisam više onako glasna, prosto zato jer je postalo moda da se govori glasno, nesuvislo i krajnje nekorisno za čitav moj narod”, rekla je ona svojevremeno za “Među nama” i dodala:

“Umorila sam se. Ja sam sve svoje bitke izvojevala. Sve sam ih platila živom džigericom. Svu sam snagu potrošila. Bila sam glasna, bezobrazna, glupa i sve što treba. I onda je došao jedan dan. Rekla sam neću više. Treba da pružimo nekim drugim ljudima da biju svoje bitke. Zalganjem celog bića, za bolje drugog mi ćemo postati bolji.”

Nešto kasnije, gostujući u emisiji Vesne Dedić – “Balkanskom ulicom” – Bošković je otkrila da je uvek bila mladog duha, što je njenoj deci umelo i da smeta.

“Nekad deci uopšte nije odgovoralo što sam bila tako mlada. Lana je govorila kao mala, molim te kad dolaziš u školu očešljaj se, jer sam nosila te duge razbarušene kose, a druge žene punđe i kratke kose. U mladosti nisu voleli što pevam, stalno sam pevala i igrala, pa je bilo mama saberi se, ali sada mislim da im vrlo prija što sam ovakva. Oni su došli u godine kad mogu da podnesu moju različitost, ona nije jedostavna i ja nisam uobičajna mama. Imama utisak da se moja deca prilično ponose mnome i zbog toga sam presrećna”, rekla je glumica.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar