Tanja Bošković: Ako ne umrem od tuge, svejedno je od čega ću

Showbiz 01. mar. 202110:12
Podeli:

"Znate, ako ne umrem od tuge, onda mi je svejedno od čega sam umrla. Kažu: "Prestanite da pušite i živećete pet godina duže", baš me briga! Ako se budem lišila svega što će mi, navodno, skratiti život, onda šta će mi ta ljuštura koja samo opslužuje moje ludilo, onda to više nisam ja", rekla je Tanja Bošković.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica Tanja Bošković navikla je da živi onako kako ona želi, bez ikakvog pritiska sa strane. Iako je svesna ozbiljnosti situacije sa pandemijom, glumica se maksimalno pridžava svih mera, a isto tako hoće da živi punim plućima. Recimo, prisetila se koliko voli da letuje u Crnoj Gori, a posebno u Herceg Novom. Poslednje dve godine bila je sprečena da ode u omiljeni primorski grad, pa se požalila da joj je to izuzetno teško palo.

„Gotovo svakog leta sam tamo, ali pretprošlog nisam bila jer mi je tada, nažalost, tata umirao, a ovog prošlog me nisu pustili da uđem u Crnu Goru zbog pandemije korona virusa. Užasno sam ljuta zbog toga. Nervira me čitav narativ koji se stvorio oko virusa. Znate, ako ne umrem od tuge, onda mi je svejedno od čega sam umrla. Kažu: „Prestanite da pušite i živećete pet godina duže“, baš me briga! Ako se budem lišila svega što će mi, navodno, skratiti život, onda šta će mi ta ljuštura koja samo opslužuje moje ludilo, onda to više nisam ja“, rekla je glumica za magazin „Story“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar