Tamara Aleksić Foto:Nova S

Mlada glumica Tamara Aleksić bila je današnji emisije "Među nama". Ona se uključila u emisiju preko video-poziva, pa je sa voditeljkom Majom Nikolić pričala o animiranom filmu "Fantastičan povratak u Oz" u kojem je pozajmila glas Doroti, kao i o sinhronizaciji crtanih filmova generalno, koje inače voli da radi.

Voditeljka je na početku najavila glumicu kao „Doroti novog milenijuma“, pa ju je zamolila da joj otkrije u čemu se ovaj novi film razlikuje od ostatka sage „Povratka iz Oza“.

„Mislim da je lekcija sadašnjeg Oza ista kao ona iz originala, a to je da je Oz jedno čarobno mesto, ali da to mesto treba da napravimo i u našoj kući jer ne postoji čarobno mesto na svetu kao što je naš dom“, rekla je glumica, pa se nadovezala na sinhronizaciju ostalih crtanih filmova.

Tamara Aleksić Foto:Nova S

„Koliko god da bih volela da budem nečiji Nikola Simić, mislim da je to nemoguće, ali mi je svakako drago što makar deo te čarolije mogu da dočaram klincima i roditeljima koji to gledaju, pa da produžim i sebi tu vrstu igranja i magije.“

Celo njeno gostovanje pogledajte u videu ispod.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar