Sve za ljubav: Indi novu pesmu promoviše iz Danske

Showbiz 08. nov. 202011:56
Podeli:
Foto:Privatna arhiva

Pevačica Indira Indi Aradinović nema nameru da se ove godine vrati iz Danske, gde boravi četiri meseca kod novog dečka. Folkerka je pre šest dana objavila pesmu pod nazivom "Privezak" koju promoviše iz daleka. Iako bi prisustvom u Srbiji doprinela jačoj reklami, odnosno gostovanjem u emisijama, ona je rešila da ovog puta pusti da se numera sama zavrti i dopre do publike, dok za to vreme ona uživa u ljubavnoj vezi.

PROČITAJTE JOŠ

„Indi se dvoumila oko datuma izdavanja pesme jer su je mnogi saradnici savetovali da to uradi posle Nove godine. Međutim, ona nije htela da čeka praznike i učinila je to sada. Pesmu i spot je uradila pre odlaska u Dansku i sve pripremila za puštanje u javnost. Vodila se logikom: „Ako nema nastupa, sedenje u emisijama joj neće mnogo pomoći“. S druge strane, kolege su joj maksimalno izašle i susret i same su objavljivale njenu pesmu na društvene mreže, i samim tim joj čestitale i poželele sreću u daljem radu“, kaže naš izvor.

Podsetimo, pevačica je posle dužeg vremena pronašla pravu ljubav. Svog partnera upoznala je letos na Majorci i ubrzo se upostila u vezu s njim.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar