Novi takmičari su ocenjeni kao "promašaji".

Kako se bliži još jedan plemenski savet, takmičari se polako pripremaju za moguće scenarije.

PROČITAJTE JOŠ:

Lazar je zato odlučio da se posavetuje sa Marijom i Natašom i čuje koga bi nominovale ukoliko danas izgube na borbi za imunitet.

Ana mi je još gora, što se tiče igara i hajde, imala je sreće, ali međuljudski odnosi katastrofa jer je počela da se uvlači ovim novima i to baš očigledno. Lično nema nikakvo mišljenje o Ani, osim da znam da privatno nikad ne bih mogla da se družim sa njom i da mi osobe kao ona ne prijaju. Ne bih imala nikakvo osećanje da ona ispadne“, iskrena je bila Nataša i dodala da joj se ne sviđa što je Ana glasala za Anju, a onda je došla da je zagrli.

„Najsmešnije mi je iskreno što umesto da je uzela i skoncentrisala se da bude bolja na poligonima i da shavti da je totalno nebitna u ovom plemenu možda bi neko pokazao milostinju prema njoj“, rekao je Lazar i dodao da će Anino ime sigurno napisati ukoliko izgube imunitet ove nedelje.

Sa njima se složila i Marija.

„A današnja situacija Bojana sa kokosom, on je nepopravljiv. On takav i to je u redu, ali zato me Ana još više nervira jer je usiljena, ne može tako. Ana se oseća ugroženo i pokušava da bude deo tima, ali već nije deo tima“, ocenila je Marija.

Potom se na tapetu našao i Marko, kome se najviše zameraju dobri odnosi sa svima.

„Marko je počeo da mi upada u oči zbog te pričče da je sa svima mnogo dobar. On sve zna“, rekao je Lazar, a Nataša se u potpunosti složila sa njim uz komentar da je „svačiji prijatelj ničiji prijatelj“.

Šta su još rekli o Vasiljeviću i novim takmičarima pogledajte u videu iznad teksta.

Šou program Survivor možete pratiti od ponedeljka do četvrtka u 21.15, a u petak u 22.20 časova na TV Nova. Emisiju „Survivor Lično“ možete gledati nedeljom na portalu Nova.rs.

Najzanimljivije detalje iz Survivora pratite i na Instagramu i Fejsbuku.

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Sve vesti iz šou programa „Survivor 2023.“ možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO: Drama pred sam kraj igre