Pevačica Ivana Štrbac je na kraju prošle nedelje napustila Survivor.

Foto: Promo

Prethodne nedelja u Survivor-u je bila burna zbog više stvari, a najveći utisak na gledaoce je ostavio Ognjen Dimić koji je, kako je i sam priznao, pokušao da izmanipuliše pevačicu Ivanu Štrbac i celo pleme okrene protiv nje zarad, kako on tvrdi, jednog cilja, a to je da sačuva Vojislava Vreća koji do sada nije bio ugrožen ni na jednom nominovanju.

PROČITAJTE JOŠ:

Tokom prvog plemenskog saveta prošle nedelje, crnogorski sportista Ognjen Dimić je svima priznao šta je uradio, te se izvinio svom plemenu rekavši da je mislio da će ishod biti drugačiji – pevačica Ivana Štrbac na kraju je ipad napustila takmičenja.

“GlutafortIN – Snaga koja dolazi iznutra! Smanjite umor i iscrpljenost, ojačajte imuni sistem i izgradite otpornost na stres. Zaštitite jetru i ubrzajte eliminaciju toksina iz organizma. Tri moćna antioksidansa - L-glutation, alfa-lipoinska kiselina i vitamin C, u gastrorezistentnoj kapsuli, u borbi protiv slobodnih radikala i oksidativnog stresa! INPHARM – Mi brinemo o vama”

„Ne osećam se odbačeno, osećam se da treba da bude ovako jer sam ja napravio grešku. Ne znam koje težine je greška, ali sam siguran da ćemo porazgovarati i dođi do rešenje. Njima treba više vremena nego meni, podržavam ih i ne mogu da im zamerim ništa“, rekao je Ognjen u večerašnjoj epizodi.

Survivor 2024, Ognjen Dimić

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Pevačica Ivana Štrbac napustila Survivor: Kroz suze i emotivan govor se oprostila od svog plemena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar