Foto: Printscreen

Manekenka i supruga fudbalera Filipa Đordevića, Jovana Đorđević Švonja, nedavno je postala deo italijanskog avanturističkog šou programa Survivor u kome se bori za opstanak. Čini se da je atraktivna brineta spremna na sve kako bi što duže tamo ostala i pobedila, pa joj ne pada teško ni ljubljenje sa cimerima.

Žena bivšeg fudbalera „Crvene zvezde“ i srpskog reprezentativca trenutno se nalazi na „ostrvu odbačenih“, plaži na kojoj je društvo pravi samo jedan učesnik i maneken – Italijan Rodžer, sa kojim se dosta zbližila. Njih dvoje imaju razne zadatke koje treba uspešno da obave, a sve kako bi osvojili nagradu i sagradili splav kojim bi se vratili kod ostalih takmičara.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od zadataka koji su dobili bio je i da drđe dah ispod vode, ali i da se ljube – minimum trideset sekundi.

Ipak, čini se da nijedno od njih dvoje nisu u dobroj kondiciji, pa su posle svega 15 sekundi ljubljenja izronili iz vode, svesni da su izgubili igru. Fanovi ovog uzbudljivog takmičarskog šou programa u Italiji navode i da su izazov izgubili namerno – kako bi što dalje ostali sami na ostrvu.

Kako prenose italijanski portali, Jovana i Rodžer će baš zbog toga što su izgubili igru do daljnjeg ostati na ostrvu odbačenih.

Slika manekenke i njenog cimera proširila se društvenim mrežama – a svi očekuju reakciju njenog supruga.

Foto: Printscreen

Pred ulazak u Survivor, otkrila je i svoje motive.

„Ne želim da me poznaju kao ženu fudbalera, ja sam Jovana Đordević. Volim rokenrol, seks i picu. Kada nešto želim, ja ću to sebi i priuštiti. Tvrdoglava sam i želim da pobedim u takmičenju“, rekla je ona.

Uporedo sa italijanskim Survivorom, u Srbiji, ekskluzivno na kanalu Nova S, emituje se i domaći Survivor. Sve vesti o najboljem TV šouu možete saznati na našem portalu, i to na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Ona je napustila Survivor: Obrt u poslednjem trenutku

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.