Milica Dabović, Soraja Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, E-Stock/Ivan Dobričić

I dok je u aktuelnom šou programu Survivor povezuju sa Vladimirom Govedaricom, ali i navode da "zavodi red", Milica Dabović u svom životu imala je burnu ljubavnu istoriju.

Mnogo pre da je Dabović bila u braku, starleta Soraja Vučelić našla se u žiži interesovanja usled skandala koji se dogodio između Milice Dabović i njenog, sada već bivšeg dečka, Šime Simona Šiklića.

PROČITAJTE JOŠ

Navodno su upravo zajedničke fotografije Simona i Soraje, ali i i druženje sa Sorajom na nastupu Seke Aleksić, bili okidač za dramu koja se desila između Milice i Simona.

Milica je iznela niz uvreda na Sorajin račun, te je starleta rešila da se sa košarkašicom obračuna na sudu.

„Podnesena je tužba protiv nje, jer me osoba ne poznaje, a iznete su laži i uvrede o meni. Podnela sam zahtev da suđenje bude otvoreno za javnost, da svi čuju. Ona je bila sportista, imala uspeh, toga je trebala da se drži, a ne da dira Soraju Vučelić. Simon i ja smo prijatelji, dugo ga poznajem nikad nije pokazao ni trunku nasilničkog ponašanja i uvek je štitio žene“, rekla je Soraja tokom 2017. godine u emisiji „Premijera“.

Milica Dabović, s druge strane, izjavljivala je za domaće medije da je trpela nasilje u vezi sa Simonom.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO: Milica Dabović još jednom pokazala šta znači biti košarkašica u Survivoru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)