Podeli
Foto:Irfan Ličina/Nova.rs. ; Dragan Mujan/Nova.rs; [email protected]

Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je novu epizodu svog Jutjub serijala "Da li me čujete?" - posvećenu nedavno održanoj vojnoj vežbi na Pešteru.

Jedan od članova kreativnog tima “Njuznet” i “24 minuta” ovoga puta odlučio je da se našali na račun vojne vežbe na Pešteru, te je sve vreme suflirao ne samo predsedniku Aleksandru Vučiću, već i vojnicima na terenu. U jednom trenutku je dao šaljivu komandu da vojnici gađaju požuteli žbun koji liči na Đilasa, insinuirajući na pretnje i uvrede koje opozicioni lider gotovo svakodnevno trpi od članova vladajuće partije.

POGLEDAJTE PRETHODNE EPIZODE SUFLERMENA

Četrnaesta epizoda serijala dolazi nakon već objavljenih hit epizoda u kojima je sufler obrađivao aktuelne događaje u zemlji –  Svađu Svetlane Cece Ražnatović i Čedomira Jovanovića u “Hit tvitu”, Vučićevu posetu Nišu, konferencije za novinare, razgovor sa Željkom Mitrovićem i intervju koji je novinarka Jovana Joksimović uradila sa Vučićem u “Prvoj temi”.

Vujović je ranije na Tviteru naveo da je dugo razmišljao o realizaciji ovog projekta, a da je tek tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa uspeo da ga ostvari. Kako navodi, koncept je pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera.

“Nije da baš ništa nisam radio tokom karantina. Dugo mi se ideja o sufleru motala po glavi i konačno je porodih. Koncept sam pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera. Prva epizoda iz serijala ‘Da li me čujete?’”, napisao je on tada na Tviteru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar