Foto:Screenshot/Youtube/RTS

Poznati televizijski voditelj Dejan Deki Pantelić nekoliko sezona bio je domaćin emisije "150 minuta".

Dejan Pantelić se prošle nedelje u programu uživo oprostio sa gledaocima, te je otkrio da se više neće baviti ovim poslom koji je već decenijama radio.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ovo je poslednji put da ja vama kažem: ‘Gledaćemo se ponovo’. Povlačim se sa ovog voditeljskog mesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, lepšima i boljim kolegama“, rekao je tada Pantelić u pomenutoj emisiji.

On će otpočeti novi posao, ali sada iza kamera.

Voditelj se prethodnih godina borio sa problemima koje je izazvao tumor na krajnicima, dijagnostikovan 2012. godine. Lečenje je trajalo godinama, a u martu prošle godine zbog pucanja slepog creva završio u bolnici gde je bio i hitno operisan. Nakon ove intervencije Dejan se oporavio i nastavio sa radom.

Ovaj potez i napuštanje voditeljskog posla Pantelić je najavio još pre nekoliko meseci na društvenim mrežama.

„Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje ‘polovan’. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije. Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete“, napisao je voditelj tom prilikom.

Kada se borio sa ovom teškom bolešću, Dejan je javno pričao o tome.

„U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove“, otvoreno je govorio Dejan Pantelić.

BONUS VIDEO: Podkast snaga uma – gošća Maja Nikolić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare