Foto: Instagram/samynha_sillva

Dvadesetjednogodišnja influenserka Sanja Silva ubijena je u Brazilu nakon što su joj naotužani ljudi naredili da zaustavi svoj motor.

Kako piše „Daily Mail“, ona je napadnuta nakon što je sa prijateljima napustila jedan klub u gradu Terezina u nedelju.

PROČITAJTE JOŠ:

Influenserka se sa još dvoje prijatelja vozila na svom motoru kada su je dvojica muškaraca na mopedu zamolila da stane, saopštila je policija. Kako se dalje navodi, ona je to odbila i odjurila sa prijateljima i počela je trka.

Naoružani napadači ispalili su šest hitaca u Silvu, a ona je na mestu proglašena mrtvom.

Devojka koja je bila sa Silvom na motoru podelila je fotografiju influenserkinog telefona koji je pogodio metak i istakla da joj je veoma teško zbog tragedije. Nijedna od dve devojke koje su sa Samjom bile na motoru nije povređena.

Za sada nije poznato zbog čega je Samja Silva ubijena, mada je na Instagramu ranije objavila snimak u kome se osvrnula na svađu koju je imala u subotu.

„Ubijena je u javnosti, na ulici. Policajci iz odeljenja za ubistva i ličnu zaštitu odmah su preduzeli korake da započnu istragu“, saopštila je državna civilna policija u izjavi za brazilsku novinsku kuću UOL, prenosi pomenuti medij.

Silva, koja je za sobom ostavila dvogodišnjeg sina, imala je više od 62.000 pratilaca na svom Instagram nalogu i bila je poznata po objavljivanju kontroverznih sadržaja na svom nalogu.

U avgustu je izazvala gnev nekih pratilaca nakon što je postavila video kojim iskazuje svoju podršku legalizaciji marihuane.

„Popušiću ‘jedan’ na trgu i moći ću da budem slobodna jer me neće nazivati nestašnom“, rekla je ona tada.

BONUS VIDEO: