FOTO: Printscreen/Youtube/Grand Online

Doživela je veliki šok.

Tokom osam sezona najemotivnijeg šoua u regionu „Nikad nije kasno“, imali smo prilike da čujemo neverovatne životne priče kandidata.

PROČITAJTE JOŠ

Jedna od priča koja je svojevremeno potresla gledoce bila je sudbina Ifete Dolgod iz Zenice koja je otkrila da ju je u 27. godini zadesila velika tragedija. Naime, ona je tada ostala bez cele porodice.

„Do 15. godine sam imala srećno detinjstvo i u našoj kući je uvek bila radost i muzika. A onda su moji brat i sestra stradali u saobraćajnoj nesreći“, s knedlom u grlu prisetila se nekadašnja takmičarka.

Kaže da se tada sva tuga ovoga sveta sručila u njen dom, a da su joj brat i sestra najviše nedostajali tokom praznika dok je sa roditeljima najradosnije dane čekala u ogromnom bolu i patnji.

„To je bila velika tuga koju vam ne mogu ni objasniti, ni opisati, a najteže je bilo gledati roditelje kako pate za svojom decom. Iskreno, plašila sam se da i njih ne izgubim, ali i to se brzo desilo. Otac mi je posle dve godine poginuo u ratu, a ubrzo sam ostala i bez majke“, pričala je Ifeta koja je kao devojčica doživela da ostane bez ikog svog.

„To su za mene teška i bolna sećanja. Ja sam roditelje, brata i sestru urezala u srce i o njima više ne pričam. Ne bih mogla da živim od sećanja na te tragične događaje, samo lepih stvari se sećam“, priznaje Ifeta za „Grand online“ i dodaje da je utehu našla tek kada se udala i dobila sina i ćerku koji su probudili novu radost u njenom životu.

BONUS VIDEO: Dragana Katić o novoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar