Saša Milošević Mare Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ovo malo ko zna.

Kompozitor i član žirija popularnog takmičenja „Nikad nije kasno“ poznat je kao istaknuti umetnik.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, malo je poznato da on nije studirao nešto što ima veze sa muzikom, već – Poljoprivredni fakultet.

„Studirao sam prehrambenu tehnologiju na Poljoprivrednom fakuleteu. To je bila želja mojih roditelja. Oni su naravno imali neke svoje ideje, imam ih i ja. Svaki roditelj ih ima, ali nije to bilo dobro za mene. Ni srednja škola u koju sam išao na Banovom brdu nikada me nije zanimala“, objasnio je kompozitor.

Iako je njegov poziv bio potpuno suprotan od onoga što su od njega očekivali roditelji, Maretova ljubav prema muzici ipak je bila jača od svega.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Učio sam gomilu predmeta koji me nisu zanimali. Uvek sam briljirao kada su društveni predmeti bili u pitanju. Sve što je bilo pitanje hemije, matematike i fizike, nikada nisam imao afinitete da se bavim tim stvarima. Na kraju sam upisao fakultet koji obiluje time“, rekao je on i dodao:

„Hteo sam da studiram ekonomiju, ali moji su bili izrazito protiv. Posle sam upisao Višu poslovnu školu i završio je. Neke stvari su se promenile u našem životu, tata se jako razboleo i tada sam stvari uzeo u svoje ruke. U tridesetoj godini sam shvatio da ću se baviti izključivo muzikom i da je to moj put.“

BONUS VIDEO: TOP 5 pevačkih parova na estradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar