Toma Nikolić uplakan na Mrkinoj sahrani VIDEO

Sudbine 02. dec. 202114:09 > 14:13
Podeli:

Na sahrani počasnog predsednika SPS i narodnog poslanika Milutina Mrkonjića pojavio se i bivši predsednik Tomislav Nikolić. Ovo je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon dužeg vremena.

Među mnogobrojnim viđenim ličnostima iz političkog života Srbije na sahrani Milutina Mrkonjića pojavio se i bivši predsednik Tomislav Nikolić, koga dugo nismo videli u javnosti, a koji je bio uplakan.

Tomislav Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

On se na Novom groblju pojavio uplakan, a od Mrkonjića se oprostio prišavši sanduku i stavivši ruku.

Ivica Dačić i Tomislav Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Potom se pozdravio s predsednikom Narodne skupštine Srbije, Ivicom Dačićem.

Osim Tomislava Nikolića, na Novo groblje su došli i Slavica Đukić Dejanović, Ana Bekuta sa unucima, Aleksandar Šešelj, Bratislav Đorđević, otac proslavljenog košarkaša Aleksandra Đorđevića, Vjerica Radeta..

Prethodno je u Domu narodne skupštine Srbije održana komemoracija povodom smrti počasnog predsednika SPS i narodnog poslanika na kojoj su govorili predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić i predsednik Skupštine i SPS Ivica Dačić.

Nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS i poslanik te stranke u Skupštini Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je Beogradu 27. novembra u 80. godini.

Bonus video

Ivica Dačić na sahrani Milutina Mrkonjića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar