Dirljiv gest unuka Ane Bekute na sahrani Milutina Mrkonjića FOTO

Sudbine 02. dec. 202113:47 > 13:51
Podeli:
Sahrana Milutina Mrkonjića, Aleja zaslužnih građana, gradjana
Ana Bekuta Foto: Vesna Lailć/Nova.rs

Milutin Mrkonjić biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, saopštila je Socijalistička partija Srbije. Izjave saučešća su od 13:30 časova ispred kapele, a sahrana je u 15 časova. Sin i unuci Ane Bekute, dugogodišnje partnerke preminulog Milutina Mrkonjića, od njega se opraštaju dirljivim gestom.

Naime, Igor Polić i njegova deca Branko i Sonja, doneli su venac od crvenih ruža s posvetom preminulom Mrkonjiću.

PROČITAJTE JOŠ

Ana Bekuta je, inače, nešto posle 13 sati došla na Novo groblje gde prima saučešće, a sa njom su i njeni najbliži članovi porodice – sin Igor i unuci Branko i Sonja.

Pevačica je vidno potresena zbog gubitka dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, s kojim je i živela.

Porodica, prijatelji, kolege i saradnici preminulog Mrkonjića polako su krenuli da se okupljaju na Novom gorblju gde će najbližim članovima porodice izjavljivati saučešće.

Prethodno je u Domu narodne skupštine Srbije održana komemoracija povodom smrti počasnog predsednika SPS i narodnog poslanika na kojoj su govorili predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić i predsednik Skupštine i SPS Ivica Dačić.

Sahrana Milutina Mrkonjića, Aleja zaslužnih građana, gradjana
Foto: Vesna Lailć/Nova.rs

Nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS i poslanik te stranke u Skupštini Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je Beogradu 27. novembra u 80. godini.

BONUS VIDEO

Ana Bekuta prima saučešće povodom smrti Milutina Mrkonjića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar