Foto: Zoran Lončarević

Poznate dame su otkrile svoja iskustva sa nasilnicima.

Goca Tržan se osvrnula na aktuelne teme seksualnih napada, pa otkrila iskustvo svoje drugarice.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čekali su da devojka uđe u zgradu. Imala sam jednu drugaricu kojoj je čovek ušao u lift i krenuo da se skida, a ona ga je hladno pogledala i rekla ‘videla sam ja i bolje’. Oni se ne ‘lože’ na to da te pipnu, oni se lože na to da ti vrištiš. To su bili manijaci tada“, ispričala je Goca Tržan.

Na ovo se nadovezala i voditeljka Suzana Mančić. Ona je doživela ovu neprijatnu situaciju, a niko od njenih komšija nije reagovao.

Goca Trzan
Goca Tržan Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Bio je jedan manijak koji je vršljao u kraju kod nas. Tada se ‘nije znalo za ljudska prava’. Sećam se da su se roditelji organizovali po smenama i da su ga uhvatili na kraju. Blizu je bio 29. novembar, policijska stanica, verovatno su ga odveli tamo. Tako smo se rešili jedne bede. Uvek smo išli u grupama. Po dve devojčice, retko kada se neko vraćao sam iz škole. A kada mi se dogodilo ovo ispred lifta tada sam bila već odrasla devojka. Užasno sam se uplašila. Drala sam se kao magarac. Niko iz susednih stanova nije izašao da vidi o čemu se radi“, ispričala je Suzana na televiziji „K1“.

Neprijatno iskustvo je kao devojčica doživela i pevačica Ena Popov.

Foto: Instagram/enapopov

Komentari

Svi komentari (0)