Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Romana Panić, u jeku svoje popularnosti početkom dvehiljaditih godina, osvajala je domaću muzičku scenu i ređala hit za hitom. Međutim, nakon nekoliko skandala stvari su se znatno promenila, pa pevačica sada živi totalno drugačijim životom.

U jeku svoje popularnosti, Romana je bila jedna od najangažovanijih pevačica na ovim prostorima. Na njenim nastupima bili su puni klubovi, a zarade su bile i po nekoliko hiljada evra za jedno veče. Snimila je brojne hitove, među kojima su pesme „Samoodbrana“, „Još te koštam“, „Kad mi gore obrazi“, „Ovjeren“ i mnoge druge.

PROČITAJTE JOŠ:

Danas, njeni honorari su daleko manji, a Romana peva po prvitanim slavljima i kafićima, kao i njene koleginice koje nisu doživele popularnost kakvu je ona osetila dvehiljaditih godina.

Pevačica se, kako se navodi, nakon brojnih skandala vratila u rodnu Banjaluku, gde tek povremeno nastupa na privatnim slavljima. Iako je ranije vredno snimala pesme koje su brzo postajale hitovi, već dugi niz godina ništa novo nije snimila.

Njen životni put pratile su kako privatne, tako i poslovne krize.

Dok je još bila jedna od najpopularnijih pevačica, Romana se povukla sa javne scene. Dve godine posle njenog povlačenja, pevačica je privukla ogromnu pažnju javnosti kada se našla u centru skandala nakon hapšenja u Australiji. Naime, Romana je sa svojim dečkom Filipom Mrkajićem uhapšenja zbog korišćenja sofisticiranog sistema kojim su ona i njen dečko snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i njihove bankovne kartice, te su na taj način uzimali novac. Zbog ovog krivičnog dela, Romana i Filip su osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora. Posle tri meseca provedenih u zatvoru, pevačica je puštena na uslovnu slobodui, kako su tada pisali australijski mediji. Posle odsluženja kazne, Romana i njen partner proterani su iz Australije, a onda su dobili i zabranu ulaska u ovu zemlju.

Romana Panić Foto: Goran Srdanov

Kada se vratila u Srbiju, u oktobru 2020. godine, Romana se obratila medijima na konferenciji povodom pljačke, pa je objasnila da nije kriva, ali da je pred sudom u Australiji priznala da je izvršila ovo krivično delo, jer ju je tako savetovao advokat, kao i da je odslužila kaznu. Tada je najavila da će napisati knjigu, međutim, to još nije učinila.

Posle obog skandala pevačica se definitivno povukla iz medija, ali muzičku karijeru nije prekinula, te je nastavila sa privatnim nastupima, najčešće u Banjaluci gde sada živi.

I pre afere „bankomat“, Panićeva je u više navrata privlačila skandalima pažnju javnosti. Još 2010. godine pojavila se vest da je pevačica privedena na Autokomandi u Beogradu, kada je zaustavila policijska potrola džip kojim je upravljala i ustanovila posle alko-testa da je vozila sa 1,8 promila alkohola u krvi. Tada je oko četiri sata posle ponoći privedena na trežnjenje, a iz policijskle stanice puštena je kasnije u toku dana.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

I dok je uživala u najvećoj popularnosti, Romanu nije zaobišla još jedna intrigantna priča.

Naime, pevačica se zabavljala sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom, sa kojim je imala buran odnos u kojem su se u više navrata svađali i mirili, a kako je Romana ispričala, tadašnji dečko je i zaprosio. Međutim, njihova ljubavna priča završila se tako što je Fotos započeo vezu sa voditeljkom Jovanom Simić, sa kojom je kasnije dobio i dete.

Romana Panić i Fotos Pittadjis Foto:Instagram/romana_panic/Facebook/Fotos Pittadjis

„Samo što sam stigla iz Atine, zazvonio mi je telefon. On me zove i kaže da svima ispričam kako mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno. Navodno, zbog računa, Interpola… Nismo se onda videli mesec dana, ali smo posle tih mesec dana opet bili zajedno… Ja sam opet otišla na Kipar, ali čim sam sletela, on me zove da mi kaže da ne smem tu da budem i da odmah moram da se vratim nazad. A ja iznajmila auto, rezervisala hotel… Ženo, znaš li čega je tu sve bilo?! Zabranio mi je da idem u Grčku! Onda se pojavila neko druga devojka. On je pričao da nema drugu, da je sve zbog nekog novca i papira. A ta devojka, Jovana, rodila mu je dete 13. aprila. Prosio me je, iako je drugoj napravio dete. Rekla sam mu da se skloni iz mog života, da me zaboravi… Da me više ne zove. Ta Jovana se posle udala za drugog. Prošle godine se i on oženio“, ispričala je jednom prilikom Romana.

Otkako se povukla iz javnosti o njenom ljubavnom životu se malo zna, a kako se navodi, Romana je još u vezi sa Filipom Mrkajićem, sa kojim je i uhapšena u Australiji.

BONUS VIDEO: Nova.rs u Draškovoj kući: Sad je jasno zašto se toliko sviđa pevačicama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.