Foto: Instagram/romana_panic

Romana Panić sa agentom za prodaju nekretnina, Filipom M., uhapšena je u Australiji zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice. Njih dvoje su osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora. Ovo međutim nije jedini put da je pevačica imala problem sa zakonom.

PROČITAJTE JOŠ

Vrhunac svoje slave pevačica je doživela početkom dvehiljaditih, a poslednjih desetak godina gotovo da je nema na javnoj sceni.

Ipak, njen ljubavni život je ono što je najviše privlačilo pažnju javnosti.

U jeku svoje popularnosti dugo godina se zabavljala sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom, sa kojim je više puta raskidala zbog njegove preljube. On je potom dobio dete sa voditeljkom Jovanom Simić, a kasnije se oženio glumicom Nikoletom Karom.

„Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno. Navodno, zbog računa, Interpola… Nismo se onda videli mesec dana, ali smo posle tih mesec dana opet bili zajedno… Prosio me je, iako je drugoj napravio dete. Rekla sam mu da se skloni iz mog života, da me zaboravi… Da me više ne zove. Ta Jovana se posle udala za drugog. Prošle godine se i on oženio“, ispričala je ona tokom svog učešća u rijalitiju „Farma“ o svojoj burnoj ljubavnoj priči sa Fotosom, o kojoj se godinama raspredalo u medijima.

View this post on Instagram

#chronology #summer #??☀️

A post shared by Romana (@romana_panic) on

Inače, Romana je imala i svoju kratku „rijaliti kraijeru“, kada je 2013. godine učestvovala u rijalitiju „Farma“, gde je osvojila visoko peto mesto.

Potom je u jednoj emisiji otkrila da ju je tadašnji pratner, koji nije bio poznat javnosti, ostavio nakon učešća u rijalitiju.

2010. godine je osvanula vest da je pevačica privedena zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Tada je imala 1,8 promila u krvi i privedena je na trežnjenje u policijskoj stanici.

Poslednju pesmu, „Med i mleko“, objavila je pre dve godine, a njena popularnost nije ni približna onoj kakvu je imala početkom dvehiljaditih.

Australijski mediji objavili su da se Romana Panić i Filip M. sumnjiče da su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu.

View this post on Instagram

???

A post shared by Romana (@romana_panic) on

Nakon što su privedeni, Filip je priznao krivicu za 18 tačaka optužnice, Romana za 16 i oni će, pored toga što će morati da vrate novac, morati u zatvor – Filip M. 14 meseci, Romana 12 meseci, odnosno biće puštena uslovno posle tri meseca.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (8)