Numero Foto: Printscreen/Promo, Twitter

Srpskog repera Uroša Radivojevića poznatijeg kao Numero bivša devojka prijavila je policiji zbog fizičkog i psihičkog nasilja koje je godinama unazad navodno trpela, zbog čega je želela da okonča i svoj život.

Pročitajte još:

Sve ovo u svojim objavama na Tviteru navodi Nina Stojaković, verenica Pavla Grbovića i politička aktivistkinja, a čija je sestra godinama trpela nasilje.

Kako je navela u svojim objavama njena sestra Lidija, koja inače pati od depresije godinama unazad, bila je žrtva popularnog repera, zbog čega je čak želela sebi i da oduzme život.

„Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon sto je pokušala da se ubije“.

Kako Nina dalje tvrdi, njena sestra je na kraju završila na psihičkom lečenju, te da su lekari na njenom telu primetili modrice i ožiljke od ujeda.

„Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju – ne znam“, napisala je ona i dodala:

„Dečko koji je nije samo tukao, već gušio do onesvešćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mlađima poznat kao NUMERO, reper. Ako policija ne može da uradi ništa, ja mogu da stanem uz svoju sestru i kažem javno ime i prezime nasilnika“.

BONUS VIDEO: Gazda Paja za Nova.rs otkriva s kojom folk pevačicom snima duet

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare