Gordana i Teodora Bjelica Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Glumica Teodora Bjelica napisala je na Instagramu da je svojevremeno bila žrtva vršnjačkog nasilja.

„Zove me drugarica i kaže kako njena ćerka ima problem sa društvom i hoće samo sa mnom da priča. Objasnila mi je drugarica o čemu se radi. Devojčice je odbacuju, izopštavaju je iz igara i ogovaraju. Nešto što sam i sama osetila na svojoj koži kroz odrastanje, a neretko i dan danas. Čim se dete izdvaja po nekom kvalitetu koji druga deca nemaju u sebi, kreće vršnjačko maltretiranje“, započela je glumica na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ

„Kako da objasnim maloj devojčici da svet nije sačinjen od ljubavi, da nisu svi dobronamerni, i da ne očekuje da njena dobrota bude uzvraćena, a ipak da ne izgubi tu čistotu duše i sjaj koji nosi u sebi. Jedno od najvećih životnih iskušenja je ostati čiste duše pune ljubavi čak i kad je svet oko tebe rđav“, dodala je ona.

Bez ljubavi je život tužan, napisala je glumica.

„Reći ću joj da će sve to proći, da ne krivi tu drugu decu, jer ona nemaju tu ljubav u sebi pa je ne mogu ni dati, a bez ljubavi je život tužan. Vrlo često je teško, ali je jedinstveno i moćno biti devojčica, devojka, žena.“

Teodora Bjelica je ćerka glumice Gordane Bjelice. Značajne uloge imala je u domaćim serijama i filmovima. Poslednja u nizu bila je uloga u nastavku kultnog filma „Južni vetar“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teodora Bjelica (@teodorabjelica)

BONUS VIDEO: Bjelin potresan govor na sahrani Marka Živića: Od suza je jedva govorio

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.