Robert Downey, Sr. and Robert Downey Jr
Otac i sin, Robert Dauni Senior i Džunior Foto: Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia

Šokantno priznanje.

Glumac Robert Dauni Džunior otkrio je da mu je drogu prvi put dao njegov otac, pokojni reditelj Robert Dauni Senior.

PROČITAJTE JOŠ:

I sam Robert Dauni Senior o ovome je otvoreno govorio, opisujući da se to dogodilo kada je sa prijateljima igrao poker u svom stanu u Njujorku.

Kako je naveo, njegov tada šestogodišnji sin je uzeo gutljaj belog vina, a on mu je oduzeo čašu i dao mu džoint rekavši da bi ga radije gledao „kako vuče dim, nego kako pije alkohol“.

„Sedeli smo u kući, pušili travu i igrali poker, a Robert me nekako čudno gledao, on je oduvek posmatrao ljude, čak i kao mali. I onda sam mu dao malo trave da proba umesto da pije vino. Dao sam mu džoint i odjednom sam bio svestan kakvu sam groznu grešku napravio, davši mu malo trave kako bi se oraspoložio“, izjavio je on svojevremeno za strane medije.

Kao što je poznato, Robert Dauni Džunior je kasnije imao velike probleme sa drogom i alkoholom, kada je njegov otac i uvideo koliku je grešku napravio. O svemu ovome govori se u novom dokumentarnom filmu koji govori o životu glumčevog oca i nosi naziv „Sr“.

U pomenutom filmu Robert Dauni Džunior govori o tome kako je imao tek osam godina kada ga je otac uvukao u svet zavisnosti, ali i da ga je terao da gleda filmove za odrasle i glumi u nekim parodijama koje je on stvarao, a sve to kada je glumcu bilo samo pet godina.

BONUS VIDEO: Tihomir Stanić o „rejverki“ Ani Brnabić, političkom angažovanju glumaca i očekivanjima od izbora

Komentari

Svi komentari (0)