Foto:Foto:Goran Srdanov/Nova.rs; privatna arhiva

Pevačica Sandra Afrika dobro je poznavala tragično nastradalu Jelenu Marjanović i Zorana Marjanovića optuženog da je ubio svoju suprugu.

Sandra se osvrnula na odluku suda, pa je prokomentarisala to što je Zoran optužen za ubistvo supruge Jelene.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je upravo zbog Zorana dobila nadimak Afrika, a sada je otkrila detalje poznanstva sa Marjanovićima.

„Mi smo godinama sarađivali, znamo se privatno, družili smo se, letovali smo zajedno u Crnoj Gori, i kad je Jeca bila trudna, bila sam i na svadbi, i kad se porodila. Zoran Marjanović je meni napravio pesmu ‘Afrika’, Marina Tucaković je pisala tekst, Jeca je pevala prateće vokale, tako da znam ih baš dugo, dugo godina, ali smo se u poslednjih desetak godina manje družili, jer su nam se putevi razišli. Ja sam promenila kompozitore, otišla sam na neku drugu stranu, pa nismo imali taj neki kontakt“, ispričala je Sandra u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“, pa je nastavila:

„Oni kao par su mi izgledali divno, ona je njega uvek zvala ‘medo’, stvarno su bili jedan skladan par. Iskreno, nisam sumnjala u njega, ali jesam bila u čudu, saznala sam sve posle svog rođendana, meni je rođendan 1. aprila, a to se sve desilio 2. aprila. Bila sam šokirana. Ne znam, što se mene lično tiče i mog mišljenja, mislim da Zoran to nije uradio, ali policija će istražiti i odlučiti šta je istina, ja samo iznosim svoje mišljenje, jer iskreno ne mogu u to da poverujem.“

BONUS VIDEO: Nova.rs u Draškovoj kući: Sad je jasno zašto se toliko sviđa pevačicama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.