Jelena Marjanović i Zoran Marjanović FOTO: FACEBOOK

Internetom kruži snimak na kojem Jelena Marjanović na jednom veselju peva svom suprugu, Zoranu Marjanoviću, koji je juče osuđen za njeno ubistvo.

Marjanović je juče, šest godina nakon brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović, osuđen za ovaj zločin. Njemu je izrečena kazna od 40 godina zatvora, a na presudu su reagovale brojne javne ličnosti.

U jeku epiloga zločina koji je godinama okupirao javnost, društvenim mrežama se širi snimak na kojem ubijena Jelena na jednom veselju peva svom suprugu.

Jelena se udala za Marjanovića nakon dugogodišnje veze, a tokom braka su dobili ćerku. Pevačica je napravila pauzu u karijeri kako bi se posvetila naslednici, ali kasnije se rado ponovo latila mikrofona, te kovala planove za povratak na estradu.

Međutim, 2. aprila 2016, dan nakon što je snimila dve strofe svoje poslednje pesme, Jelena je ubijena, svega nekoliko stotina metara od mesta gde je stajala njena petogodišnja ćerka.

Kako je kasnije utvđeno, Jeleni je Marjanović zadao osam kobnih udaraca u glavu. Jedan od ključnih dokaza protiv njega jeste blato na pantalonama koje je nosio tog dana, koje je iste strukture kao i blato iz kanala u Crvenki, u kome je pronađeno Jelenino telo.

BONUS VIDEO: Zoran Marjanović napušta sud

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)