Ruška Jakić
Ruška Jakić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Voditeljka progovorila o svim nezgodama sa kojima se susrela u životu.

Voditeljka Ruška Jakić, važi za ženu koja ruši sve stereotipe i za koju tabu tema ne postoji. Njena harizma i pozitivna energija često motivišu mlade i nesigurne ljude, a jednom prilikom je istakla da su godine za nju samo broj.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, uprkos tome što odaje utisak jake i srećne žene, u njenom životu nije uvek sve bilo sjajno.

Naime, njen emotivni život prepun je brodoma, razvezala se čak tri puta, ali i usled svih „udaraca“ koje joj je život zadao, popularna voditeljka je iz svega izašla jača.

„Nekako je početak mog života bio vrlo čudnovat zato što sam se susrela sa smrću maltene pre nego što sam zakoračila u život. Kada sam imala godinu dana, upala sam u vrelu vodu i sećam se da je moja majka pričala da je molila Boga da me nema da se ne bih mučila. Ali pošto ja verujem u Boga, jer verujem da Bog ima zadnju reč, shvatila sam da vas Bog šalje na ovaj svet s određenim zadatkom i da taj zadatak treba da izvršite. Zato sam živa i zdrava, zato radim svoj posao i zato imam određeni zadatak. Prebolela, preživela bez ikakvih posledica, i to je nekako bio početak mog života“, započinje Ruška za „Blic“.

Ruška Jakić
Ruška Jakić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ruška je postala jedna od napoznatijih voditeljki, neko ko je rušio tabue i postao sinonim za otmenost.

„Bila je godina kada su mi istovremeno umrli otac i majka, kada mi je Ana otišla na studije u inostranstvo, kada sam se razvela od muža, kada sam ostala bez posla i kada je uginuo moj pas Bretonac, kog sam jako volela. Onda sam sela, skuvala kafu i rekla sebi: „Ruška, postoje dva puta – jedan je da zatvoriš vrata i da propadneš, drugi je put da ideš dalje“. To je bio početak nekog mog učenja, poimanja života na potpuno drugi način jer sam shvatila da sve što vam se dešava u životu ima neku poruku, dobru ili lošu. Problem je što mi bežimo od tih loših poruka, misleći da su nam drugi krivi, da nam je takva sudbina, Bog nas je kaznio“, nastavlja priču voditeljka, pa dodaje:

„Kada sam se ja treći put razvela, muž me je prevario, ja sam mu dala 24 h da izađe iz moje kuće, mog života i mog vidnog polja. Posle godinu dana sam ga pozvala da popijemo kafu da mu kažem da je bio divan otac mom detetu, jer je moja Ana imala tri godine kada sam se za njega udala, da su ga moj otac i majka obožavali, da je krivica i moja jer sam ga uvela u svet u kom on nije uspeo da se snađe. Verovatno mu je u početku imponovalo jer je Ruškin muž, ali se kasnije nije snašao. On je počeo da plače kao kiša kada sam mu rekla da je Ana došla iz Italije i da želi da ga vidi“, ispričala je ona govoreći da nikada nije imala ružnu reč o svojim muževima, a kamoli za oca njene ćerke Ane.

BONUS VIDEO: Top 5 lepotica koje ne stare

Komentari

Svi komentari (0)