Petar Strugar
Petar Strugar Foto:TANJUG/ RADE PRELIC

Nakon dve godine braka glumac i njegova izabranica Olja odlučili su da se rastanu, ali su ostali u prijateljskim odnosima zbog sina Iva.

Glumac Petar Stugar, koga ljubitelji filmova imaju prilike da vide u ostvarenju “Zlatni dečko”, razveo se od supruge Olje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili pre nego su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu“, rekao je izvor za “Blic” i dodao:

„Njihov odnos je proistekao iz prijateljstva, pa će tako i nastaviti. Treća osoba nije kriva za razlaz, pa tako nema prostora za razne spekulacije. Ono što je bitno da su njih dvoje posvećeni sinu, kako bi mu obezbedilo bezbrižno detinjstvo.“

Podsetimo, Petar iz prvog braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zariju, sa kojim provodi dosta vremena, pa ih često ljubitelji jahanja mogu videti zajedno kako provode vreme u ergeli.

„Zarija jaše od treće godine. Mala deca dok malo ne stasaju ne mogu da nauče da jašu, ali mogu polako da traže balans i da se druže sa životinjama, da se opuste s konjima u njihovom prisustvu, da osete energiju. Ima raznih vežbica koje deca rade na konju, njihova kretnja se usklađuje, zbog balansa, sa kretnjom konja“, rekao je Strugar jednom prilikom.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Komentari

Svi komentari (1)