Foto: Instagram/andjelica/Printscreen/YouTube/ Andjela&Nadja

Jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević su pronađene nakon celog dana potrage.

Sestre su pronađene su sa svojom majkom, a da je potraga završena javnost je obavestio njihov otac Zoran.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema njegovim rečima, sestre su sa majkom odlučile da napuste Zorana. Tvrdi da je šokiran i da se nije nadao da će se ikada nešto ovako desiti.

Zoran dodaje da su problemi postojali, ali da je mislio da će to prevazići. Takođe, on je rekao da bez obzira na sve da je njemu najbitnije da su one žive i zdrave.

„Ceo dan mi zvoni telefon. Hoću svima da kažem da su Anđela, Marija, Nata, Tina dobro. Javile su se mom bratu i rekle da su napustile mene. Kao i svaka porodica i mi smo imali probleme i ja nisam mislio da su to veliki problemi. Nisam sa njima u kontaktu. Isključeni su svi telefoni, ne mogu da ih dobijem, pokušao sam sa svim njihovim prijateljima da budem u kontaktu, isključili su lokaciju. Javile su se i rekle da su žive i zdrave, ali da su me napustile i da ne žele više da žive sa mnom. Ja ne znam koliko ću ovde da ostanem. Pošto sam ja u stanu kod Anđele i Nađe. Nisam se nijednom novinaru javio, jurio sam gde su one. Hvala Bogu da su one žive i zdrave, a to što neće da žive sa mnom, to više nije bitno. Proći će vreme. Marija nije sa njima, ona je kod svoje drugarice“, rekao je Zoran Đorđević u obraćanju pratiocima.

BONUS VIDEO: Muzika na sahrani kod Čačka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare