Foto: Instagram/andjelica/Printscreen/YouTube/ Andjela&Nadja

Otac jutjuberki Anđele i Nađe Zoran Đorđević objavio je tokom lajva na Jutjub kanalu kako ne zna gde mu se nalazi porodica i kako već satima ne može da stupi u kontakt sa njima.

„Situacija nije dobra, jednostavno ja već nekoliko sati ne znam gde mi se nalazi porodica. Anđela je u Parizu kao što znate i od 16 časova gubi joj se svaki trag. Juče je dovezao stric, ona je trebalo da krene lajv u 19 časova, ali mi se od 18:20 ne javlja. U 18 časova je Tina izašla da prošetaju kuce, sada je već pola 23h.. U 20 časova je Nađa trebalo da završi sa masterom, nije se javila. Ne znam šta da radim, ukoliko bilo ko ima bilo kakvu informaciju“, izjavio je Zoran Đorđević, otac jutjuberki.

Kako je rekao, telefoni su im isključeni.

Pročitajte još:

On je to dokazao tako što je pozivao svoje članove porodice tokom lajva, a kako je naveo policiju može da kontaktira tek nakon 48 sati, jer je to pravilo u Francuskoj.

Đorđević je zamolio sve ljude koji nešto znaju da mu se jave na Instagramu, te je istakao da ovo nije „prenk“ jer se nikada ne bi šalio na ovakav način.

BONUS VIDEO: MUP Srbije rekonstruisao kretanje Mateja Periša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar