Foto: Printscreen/YouTube/MrRedStarBelgrade3

Legendarni Ljubiša Samardžić preminuo je 2017. godine, a iza sebe ostavio je brojne uloge, nagrade i priznanja, ali i unuke, od kojih je jedna Sara Samardžić.

Unuka Ljubiše Samardžića po zanimanju je diplomirani menadžer bezbednosti, međutim javnosti je interesantna upravo zbog činjenice da joj je deda bio jedan od omiljenih srpskih glumaca. Osim što pleni lepotom, Sara izgleda kao manekenka što dokazuju i njene slike na društvenim mrežama, piše Blic.

PROČITAJTE JOŠ:

Sara nije imala nimalo lak život. Patila je zbog smrti oca koga je izgubila jako rano, a ni njen deda Ljubiša nikada se nije oporavio zbog gubitka sina Dragana 2011. godine.

Velika tuga Saru je zadesila ponovo pre nekoliko godina kada je izgubila i majku. Unuka Ljubiše Samardžića tada je podelila fotografiju sa venčanja svojih roditelja uz komentar da su sada opet tamo negde zajedno.

Posle dedine smrti Sara je na Instagramu napisala:

„Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba“, napisala je Sara između ostalog, a potom se oprostila od dede:

„Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio.“

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Posle Parova sam imao infarkt, psihički sam puk’o, čačkalicama sam crtao obezglavljene anđele“: Nemanja Nikolić svedoči o jezivim posledicama učešća u rijalitiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar