Pol Makartni
Pol Makartni Foto:Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Bili su prijatelji više od 50 godina.

Šurak muzičara Pola Makartnija, Džon Istman, preminuo je u utorak u 83. godini života posle kraće borbe sa rakom pankreasa.

PROČITAJTE JOŠ:

Pol je Džona poznavao više od 50 godina, a on je bio brat Polove prve žene Linde Istman Makartni koja je preminula 1998. godine.

Tužnu vest o Džonovoj smrti podelio je legendarno član grupe „Bitls“ na Instagramu.

„Moj dragi šurak, Džon Istman, je preminuo. Pošto se poznajemo više od 50 godina, ovo je izuzetno tužno vreme za mene i naše porodice. Džon je bio veliki čovek. Jedan od najlepših i najpametnijih ljudi koje sam imao sreće da upoznam u svom životu. Ne samo da mi je kao advokat u velikoj meri pomogao u mom poslovanju, već i kao prijatelj, bilo ga je teško pobediti. Njegov smisao za humor je uvek sijao u svemu što je radio i njegova odanost porodici je bila velika. Imali smo toliko zabavnih trenutaka zajedno tokom godina, ali kada dođe vreme da se bude ozbiljan, on je bio nepobediv. Ima još mnogo toga što se može reći o njegovim neverovatnim kvalitetima, ali reči teško mogu opisati njegovu strast prema životu i našu naklonost prema ovom neverovatnom čoveku. Jako će nam nedostajati, ali će uvek biti drag u srcima nas koji smo ga poznavali i voleli. Vidimo se Džoni“, napisao je Pol Makartni.

BONUS VIDEO: Fredi Merkjuri godišnjica smrti rok legende

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)