Dzesi Dzej Jessie J
Džesi Džej Foto:EPA-EFE/BOGLARKA BODNAR

Britanska pevačica Džesi Džej objavila je tužne vesti na svom Instagram nalogu, da je doživela spontani pobačaj.

Pročitajte još:

Džesi je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj drži test za trudnoću i leži na krevetu. Nije otkrila koliko je tačno bila trudna, ali je otkrila da je na trećem ultrazvuku saznala da je beba preminula.

„Još juče ujutro sam se smela s prijateljicom govoreći: ‘Ozbiljno, kako ću sutra uveče izdržati svoj nastup u LA-u a da ne kažem publici da sam trudna?’ Već juče poslepodne brinulo me je kako ću odraditi nastup bez da se slomim… Nakon trećeg ultrazvuka rekli su mi da se više ne čuju otkucaji srca…“, napisala je u emotivnoj objavi pevačica.

„Jutros se osećam kao da nemam kontrolu nad svojim emocijama. Možda ću zažaliti što sam ovo objavila. Možda i neću. Ne znam“, zaključila je.

Rekla je i da je odlučila da sama ima dete jer joj je to bio životni san.

„Zatrudneti je bilo čudo samo po sebi i iskustvo koje nikada neću zaboraviti i znam da ću ga ponovno doživeti“, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)


Iako je izgubila bebu, pevačica je odlučila da održi nastup jer oseća da joj baš to u ovom trenutku može pomoći.

„Imala sam dva nastupa u 2 godine i moja duša to treba. Danas još više. Znam da će neki ljudi reći da bih trebala da otkažem nastup. Ali u ovom trenutku sigurna sam samo u jednu stvar. Počela sam da pevam kad sam bila mlada zbog radosti, kako bih ispunila svoju dušu, to se nikada nije promenilo i moram to obraditi na svoj način“, objasnila je.

BONUS VIDEO: Razbijamo zablude o vakcinaciji – Jovana Šesterikov: Saznala sam da sam trudna 10 dana pošto sam se vakcinisala

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar