Dzesi Dzej Jessie J
Džesi Džej Foto:EPA-EFE/BOGLARKA BODNAR

Britanska pevačica Džesi Džej objavila je na društvenoj mreži Instagram da ima zdravstvenih problema zbog kojih ne može da peva. Dodala je i da trpi bolove već šest meseci.

„Juče sam pokušala da otpevam pesmu koju obično s lakoćom otpevam, ali nisam mogla. Problem koji imam nije moj glas, već utiče na moj glas. I dobro … jecala sam. Satima. Dozvolila sam sebi da osetim slomljeni deo sebe koji ponekad ignorišem kada ne bi trebalo“, priznala je.

„Prošlo je šest meseci i još uvek ne može da prođe ceo dan bez bolova u sredini vrata i grlu. Neki dani su mnogo bolji od drugih. Najgore je to što nisu u pitanju glasne žice. One su zdrave i tamo su sa podignutim rukama – ‘Nismo mi Džej, mi smo s tobom’. To je nešto oko njih. Kičma, štitna žlezda, alergija. Ko zna. Testovi se nastavljaju“, ispričala je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Vlasnica hitova poput „Price tag“, „Masterpiece“, „Do it like a dude“, „Wild“ i drugih, poslala je poruku svima koji preživljavaju loše trenutke.

„Dobro sam 95 posto vremena. Pozitivna i snažna. To je ono što uglavnom prikazujem. Ali tih pet posto će rasti ako se ne prizna. Tako da, ponekad sam kao juče, slomim se. Svaka nada nestane. Osećam se tako izgubljeno i usamljeno u onome što se dešava“, rekla je Džesi.

„Pretpostavljam da ovo delim jer mi ljudi uvek govore – ‘kako si tako pozitivna sve vreme’. A istina je da nisam. Definitivno ne živim onako kako sam se juče osećala. Ali ne ponosim se što se uvek pretvaram da sam dobro. Nije zdravo. Taj stari stih ‘u redu je ne biti u redu’, napisala sam jer je istina. Svima onima koji prolaze kroz vreme iskušenja: Razumem vas. Preživećemo ovo. Volim vas sve“, napisala je Džesi Džej na Instagramu.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.