Beti Vajt
Beti Vajt Foto:KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Legendarna glumica Beti Vajt preminula je krajem prošle godine, samo nekoliko dana pre no što je trebala da proslavi svoj 100. rođendan, a sada je na njenom oficijalnom profilu objavljena video poruka koju je snimila samo 11 dana pre svoje smrti.

Pročitajte još:

U videozapisu se može videti glumačka legenda, nasmejana kao što je uvek i bila, ali posebno doteranu u zeleni veseli sako i zelenu majicu. Obožavala je da se sređuje, rekao je producent.

U poruci se kroz široki osmeh zahvalila svojim obožavateljima koji su ju gledali više od 80 godina.

„Želim svima vama d azahvalim za ljubav i podršku koju ste mi pružali sve ove godine. Hvala vam puno“, rekla je legenda.

Džef Vitjas, njen saradnik i prijatelj, nakon njene smrti podstakao je njene fanove da doniraju u mnoge organizacije u kojima je glumica bila aktivistkinja što su uglavnom bile one za zaštitu životinja, ali i da doniraju i tako pomognu životinjama bilo kako i bilo gde jer bi to Betina željela.

Toliko je volela životinje da je u jednom intervjuu za People spomenula da ima 26 pasa. Samo neke od organizacija kojima je pomagala bile su „The Los Angeles Zoo“, „Wildlife Learning Center“, „Actors and Animals for Others“ i „Guide Dogs For the Blind“.

„Treba biti dobar i saosećajan prema osobama s kojima ste, mislim da se tako možete večno osjećati mlado. Stvarno to mislim. Naučila sam to od mojih životinjskih prijatelja – rekla je 2012. u intervjuu Katie Couric.

BONUS VIDEO: Šorti – Bojsi Mućke

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar