Amel Ćeman Ćemo Foto: Printscreen YouTube/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Pevač je progovorio o ozbiljnom zdravstvenom problemu koji je imao.

Amel Ćeman Ćemo pre izvesnog vremena je imao komplilikaciju na gluteusu, a potom je dobio temperaturu koja ga je često pratila.

PROČITAJTE JOŠ:

„Imao sam infekciju, apces na gluteusu, koji je izazvao neki virus. To je bio samo bol. Sve je izazvala mononukleoza koju sam ja imao, a nisam ni znao da je imam. To je bilo predseptično stanje. Sve je bilo uredno, međutim kada je doktor uzeo to da sanira, mislio je da sam ja već dobio sepsu“, rekao je pevač.

Nakon tretiranja i brojnih antibiotika i saniranja jednog problema, stigla je koprivnjača.

„Samo lice mi nije bilo zahvaćeno. To je bilo i od antibiotika, koje sam ja i kroz venu dobijao, da ne bih dobio sepsu. Život me je naučio da ne govorim: ‘Jao, ima li još nešto, jer uvek ima. Žao mi je što do ljudi ne dopire to da je samo zdravlje u životu važno“, rekao je Ćemo, koji je opisao kako se zapravo suočio sa karcinomom krajnika.

„Bolelo me grlo, pa sam otišao kod lekara i uzeo terapiju za anginu. Posle toga saznam da imam kandidu od antibiotika, međutim ostane mi na krajniku nešto kao karfiol. Onda konstatujem da je to izazvala mononukleoza. Meni je predloženo da to moram da otklonim, i prvobitni nalaz je bio pozitivan, ali već drugi nalazaj je bio da su u pitanju maligne ćelije. Kada mi je saopšteno, ja sam to samo čuo. Seo sam u auto i nisam mogao da krenem ni levo, ni desno i samo sam počeo da plačem. Tako sam stajao sat vremena. Prva stvar je bila da pošaljem poruku psihološkinji sa molbom kad ima prvi slobodan termin da dođem. I prvo sam to uradio i onda sam krenuo u akciju. Profesor koji me je operisao već me je prosledio kod svog kolege sa onkologije. Moji roditelji ništa o ovome nisu znali“, rekao je Ćemo za „RTS ordinaciju“.

Amel Ćeman Ćemo Foto: Printscreen YouTube/RTS Ordinacija – Zvanični kanal

„Propisana mi je bila hemioterapija. Jedno jutro sam se probudio sa intuicijom da idem po još analiza i drugih mišljenja. To sam i uradio, što se ispostavilo da sam radio ispravnu stvar. Profesor koji me je opet pregledao rekao je da je moj imunitet katastrofalan i da ne bi trebalo da idem na hemioterapiju. I ja sam ga poslušao, krenuo sam na imunoterapiju i sada sam već tri puta radio analize i sve je čisto“, dodao je pevač.

Lekar mu je rekao da će moći ponovo da peva nakon dve nedelje, ali mu je, kako je rekao, trebalo mesec dana da ponovo počne da nastupa.

Amel Ćeman Ćemo godinama je prisutan na sceni, a najpoznatiji je po pesmi „Ona zna“.

BONUS VIDEO: Željko Samardžić: Teško je živeti srećno okružen nesrećnicima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar