Dino Merlin Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Iako je jedna od najvećih muzičkih zvezda u jednom periodu života razmišljao je da promeni profesiju.

Dino Merlin je kazao da se i on borio sa depresijom.

PROČITAJTE JOŠ:

„U jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio ni za šta“, kazao je bio pevač na „HRT“-u.

Kako je rekao, bio je kao „biljka“.

„Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao“, ispričao je Merlin tom prilikom.

Ipak, ljubav prema muzici je prevladala.

„Odlučio sam nastaviti i 2000. godine snimio sam album ‘Sredinom’, na koji sam jako ponosan“, rekao je muzičar.

Dino je dodao i na šta je u životu ponosan.

„Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da ekperimentišeš su za mene ključni. Da si uvek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učauriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora. Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome, tu sam“, rekao je tada Dino Merlin.

BONUS VIDEO: TOP 5 ODVALA PEVAČA

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar