Komemoracija, Milutin Mrkonjić, Skupština Srbije
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i narodni poslanik, biće sahranjen danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, a njegova supruga, Dragana Daša Mrkonjić, dala je čitulju koja je jutros izašla u beogradskoj štampi.

„Otišao si iz života naglo, ali si ostao u mojim mislima, sećanjima, zauvek. Nema te onda, kad je čovek tvog iskustva, znanja, ličnog integriteta dragocen. Tvoja ogromna energija, čovekoljublje, spremnost da uvek drugima pomogneš, nesebičnost, su večni spomenik tebi i tvojoj dobroti“, reči su kojima se Daša oprostila od supruga Milutina.

Foto:printscreen/politika

PROČITAJTE JOŠ

Dragana Daša Mrkonjić završila je Pravni fakultet, a ona i Milutin u braku su bili 30 godina. Godinama su živeli rastavljeno, iako se zvanično nisu razveli. Mrkonjić je skoro deceniju bio u skladnoj vezi sa pevačicom Anom Bekutom.

I pored rastanka, njih dvoje su bili u odličnim odnosima i uvek su se nalazili jedno drugom u svim životnim situacijama.

Milutin Mrkonjić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, saopštila je Socijalistička partija Srbije.

Izjave saučešća su od 13:30 časova ispred kapele, a sahrana je u 15 časova.

Nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS i poslanik te stranke u Skupštini Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je Beogradu 27. novembra u 80. godini.

Bonus video

Ivica Dačić u suzama na komemoraciji Milutinu Mrkonjiću

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar