Mrkina zakonita supruga u prvom redu na sahrani s Anom Bekutom FOTO

Sudbine 02. dec. 202115:24 > 15:28
Podeli:
Dragana Daša Mrkonjić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Zakonita supruga Milutina Mrkonjića, Dragana Daša Mrkonjić, pojavila se danas na njegovoj sahrani u Aleji zaslužnih građana, iako nije bila na komemoraciji, niti na izjavljivanju saučešća.

Daša mrkonjić, s kojom je Mrkonjić zakonski bio u braku do poslednjeg dana, iako su godinama rastavljeni. Političar je proteklih devet godina bio u emotivnoj vezi s pevačicom Anom Bekutom, s kojom je Daša bila u dobrim odnosima.

Dragana Daša Mrkonjić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kako saznajemo, zbog narušenog zdravstvenog stanja Daša se otežano kreće, te zato nije mogla da dođe na komemoraciju i na izjave saučešća, te se pojavila na Mrkonjićevom ukopu.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Daša je stajala u prvom redu, blizu Mrkonjićeve emotivne partnerke Ane Bekute, koja je bila uz njega do poslednjeg dana.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Na poslednji ispraćaj Milutina Mrkonjića došle su mnoge viđene ličnosti iz javnog života, među kojima su Slavica Đukić Dejanović, Ana Bekuta sa unucima, Aleksandar Šešelj, Bratislav Đorđević, otac proslavljenog košarkaša Aleksandra Đorđevića, Vjerica Radeta, Ivica Dačić, Tomislav Nikolić, Boris Tadić i mnogi drugi.

Na poslednjem ispraćaju Milutina Mrkonjića pojavili su se i Rasim Ljajić, Joška Broz, Duško Vujošević, Vlade Divac, Predrag Danilović, ali i estradne ličnosti poput Dragana Kojića Kebe sa suprugom Oljom, udovice Šabana Šaulića, Aca Pejovića, Mine Kostić…

Prethodno je u Domu narodne skupštine Srbije održana komemoracija povodom smrti počasnog predsednika SPS i narodnog poslanika na kojoj su govorili predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić i predsednik Skupštine i SPS Ivica Dačić.

Nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS i poslanik te stranke u Skupštini Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je Beogradu 27. novembra u 80. godini.

Bonus video

Ceca izjavljuje saučešće Ani Bekuti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar