Karleuša i Ceca se ponovo srele: Potresne scene na sahrani Milutina Mrkonjića

Sudbine 02. dec. 202114:52 > 14:58
Podeli:

Iako se ljute rivalke, pevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović, uglavnom sreću po sudovima zbog međusobnih optužbi, danas su se ponovo srele u drugačijem okruženju, svega drugi put posle više od deset godina.

Karleuša i Ceca pojavile su se krajem septembra u isto vreme na sahrani tekstopisca Marine Tucaković na Novom groblju, a sada ponovo na sahrani političara Milutina Mrkonjića.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo je ujedno tek drugi put posle više od deset godina da se dve pevačice susreću u javnom prostoru, van sudnice.

Pored njih dve, na beogradskom Novom groblju danas su se okupili pripadnici političke i estradne scene kako bi odali počast preminulom počasnom predsedniku SPS i narodnom poslaniku.

Karleuša se na groblju pojavila uplakana i vidno potresena. Kada je izjavljivala saučešće Mrkonjićevoj dugogodišnjoj partnerki Ani Bekuti, čvrsto ju je zagrlila, te su obe plakale.

Ivica Dačić i Svetlana Ražnatović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Među prvima su na Novo groblje stigli Slavica Đukić Dejanović, Ana Bekuta sa unucima, Aleksandar Šešelj, Bratislav Đorđević, otac proslavljenog košarkaša Aleksandra Đorđevića, Vjerica Radeta.

Jelena Karleuša Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na poslednjem ispraćaju Milutina Mrkonjića pojavili su se i Rasim Ljajić, Joška Broz, Duško Vujošević, Vlade Divac, Predrag Danilović, ali i estradne ličnosti poput Dragana Kojića Kebe sa suprugom Oljom, udovice Šabana Šaulića, Aca Pejovića, Mine Kostić…

Prethodno je u Domu narodne skupštine Srbije održana komemoracija povodom smrti počasnog predsednika SPS i narodnog poslanika na kojoj su govorili predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić i predsednik Skupštine i SPS Ivica Dačić.

Nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS i poslanik te stranke u Skupštini Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je Beogradu 27. novembra u 80. godini.

BONUS VIDEO: Dolazak Ivice Dačića  na sahranu Milutinu Mrkonjiću 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar