Nataša Šavija Foto:Antono Ahel/ATAImages

Požalila se pratiocima.

Nataša Šavija i dalje se oporavlja od povreda koje je nedavno dobila.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, srpsku starletu je pretukao Stefan Karić, bivši učesnik rijalitija koji se trenutno nalazi u pritvoru.

Boravak u bolnici trajao je nekoliko dana, ali Nataša trpi komplikacije, o čemu govori na Instagramu, mreži na kojoj je i postavila pitanje pratiocima.

Foto: Instagram/natasa.savija

„Da li zna neko privatnu bolnicu gde bih mogla adekvatno da nastavim lečenje? Dakle, rana mi se gnoji, prisutna je bakterija enterococcus, a na poslednjoj kontroli u UC, doktor koji me je operisao mi je napisao da nema više gnoja. Nakon što mi je izdrenirao i očistio ranu, aj kući. Rana se i dalje gnoji, a ne vraća mi se na mesto gde posao smandrljaju, pa nek dobiješ i sepsu, koga briga“, napisala je zabrinuta žena, i dodala:

„Pišite mi, hitno je“.

Nataša Šavija Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Nataša Šavija, nakon što je primljena u bolnicu zbog užasnog nasilja koje je pretrpela, opisala je svoje povrede.

„Dobila sam dva udarca u glavu, dva krvnička čupanja kose i imam prelome vilične kosti. Moram da idem na operaciju, trenutno se nalazim na intezivnoj nezi“, rekla n je ona, pa dodala: „Oko mi je takođe loše. Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slepa na to oko. Tući ženu, kao da tučeš muškarca, za to nema opravdanja. Ovo je klasično nasilje nad ženama“, rekla je Nataša tada za domaće medije.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

BONUS VIDEO Lepa Brena o nasilju nad ženama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar