Luna Đogani Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Blogerka Luna Đogani nedavno je objavila vest da je izgubila bebu.

Luna je teško podnela gubitak bebe. Uz nju je suprug Marko Miljković, kao i porodica i prijatelji.

PROČITAJTE JOŠ:

S obzirom na to da nikada pre nije bila u ovakvoj situaciji njoj su mnogo pomogli i saveti psihologa. Da potraži stručnu pomoć, savetovala joj je bliska prijateljica i Luna je prihvatila svaku njenu preporuku.

„Spontani pobačaj je bolno stanje za svaku ženu bez obzira na to da li već ima dete ili ne. Ovo se nažalost često dešava, a Luna je osećala veliku tugu. Kako bi se emocije vratile u normalu, obično je potrebno više vremena, nego što je to potrebno za fizičko zarastanje rane, zato su uz Lunu porodica, ali nije odbacila ni savete psihiloga“, rekla je za „Kurir“ njena bliska prijateljica.
Luna je javno progovorila o teškom periodu.

„Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije, nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod, bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca, hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo“, istakla je Đoganijeva.

BONUS VIDEO: Jelena kostov o trudnoći

Komentari

Svi komentari (0)