Luna Đogani i Marko Miljković
Luna Đogani i Marko Miljković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njih dvoje su razbili brojne predrasude, pa su pokazali da ljubav ne bira ni savršeni moment ni okolnosti.

Luna i Marko juče su saopštili tužne vesti, da su izgubili bebu. Ovo nije prvi težak momenat kroz koji par prolazi.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, zajedno su prošli kroz brojne turbulentne faze, ali je njihova ljubav odolevala izazovima.

Luna je odmalena poznata javnosti kao dete popularnih roditelja, oca Gagija Đoganija i majke Anabele Atijas, koji su dvehiljaditih činili popularni duo „Funky G“, a potom nastavili solo karijere.

Međutim, u centu pažnje šire publike našla se nakon učešća u rijalitiju „Zadruga“ i turbulentne veze sa, tada oženjenim pevačem, Slobom Radanovićem. Taman kada se stišala buka koju je ova veza podigla, Đoganijeva je rešila da ponovo postane deo rijaliti programa i upravo tada počela je jedna nesvakidašnja ljubavna priča.

Blogerka Luna Đogani i di-džej iz Marko Miljković zavoleli su se u rijalitiju „Zadruga 2“ u toku 2019. godine.

Varnice između njih dvoje dugo su postojale, iako su ih na početku negirali, dok su boravili izolovani od spoljnog sveta, a onda su u jednom trenutku započeli svoju ljubavnu priču poljupcem pred kamerama.

Međutim, njihovu vezu obeležile su brojne svađe i skandali, a zbog turbulentne ljubavi sa Markom, Luna je imala česte sukobe sa svojom majkom, pevačicom Anabelom.

Anabela je bila protiv ove veze, o čemu je javno govorila, a sa svojim sadašnjim zetom nije razgovarala.

Turbulentna veza Marka i Lune odvijala se pred kamerama, a kad su napustili rijaliti, usledile su još veće trzavice.

Iako su neko vreme uspevali da održe odnos uprkos silnim svađama, vezu su raskinuli po napuštaju rijalitija.

Ubrzo je usledila Markova potvrda da su rešili da nastave svako svojim putem.

„Luna i ja nismo dobar spoj. Stvorili smo tu ljubav u veštačkim uslovima u rijalitiju, a izgleda da u prirodnim uslovima ipak ne možemo. Video sam da to nije to, ali sam hteo da dam sve od sebe, i ona. Probali smo i ne ide“, rekao je Marko tada.

„Danas je bilo zvanično, videli smo se, pokupili stvari jedno od drugog i rastali se. U miru“, iskrena je bila Luna o njihovom prekidu.

Međutim, kada se par ponovo našao u novom rijaliti programu „Zadruga 3“, ubrzo su oživele emocije, te su se ponovo pomirili.

Nakon pomirenja pred kamerama Marko i Luna nastavili su po starom, njihova veza bila je burna i u rijalitiju i u spoljnom svetu.

Uprkos brojnim nesuglasicama između mladog para i svađa koje su bile česte između među majke i ćerke, rijaliti ljubav je ipak opstala, pa su po napuštanju imanja njih dvoje počeli da žive zajedno u stanu blogerke.

Potom, pored brojnih spekulacija da u njihovom odnosu nije baš sve sjajno, usledilo je iznenađenje koje je Marko dugo pripremao – veridba. Marko je plan pravio u tajnosti, a onda je obradovao svoju izabranicu.

Nedugo zatim, par je podelio srećne vesti, da očekuju prinovu. Luna i Marko postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Mia.

Pored toga što su posvećeni porodici, njih dvoje imaju svoj Jutjub kanal.

„Planiramo da nađemo veći dom za nas i decu, ali ne žurimo. Biće i toga, daće bog. Meni je uvek bila želja da imam veliku kuću, muža i decu, kučića. Želela bih troje dece, dok je Marko tražio četvoro-petoro“, govorila je svojevremeno o braku Luna.

Luna i Marko venčali su se u maju prošle godine prvo u opštini, a onda i u crkvi na Novom Beogradu. Ovaj događaj bio je posebno emotivan za Đoganijevu, koja je svom suprugu uputila dirljivu poruku:

„Hvala ti što si mi pružio, tu sigurnost i ljubav, hvala ti što si mi dokazao što me voliš, što si me prihvatio, hvala ti što si stajao pored mene kad sam bila najgora. Hvala ti na ljubavi, na predivnoj bebi, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svetu. Radujem se našoj porodici, volim te najviše na svetu“, putem Jutjub kanala poručila je Luna Marku.

Rođenje deteta i njihova ljubav rešili su i druge nesuglasice koje su postojale, pa su se tako pomirili i zet i tašta.

„Ponosna sam na zeta. Premašio je sve moje sumnje. Mi između sebe znamo kako stoje stvari. Sve smo prevazišli, ljubav je pobedila. Ljubav prema Miji i Luni je sve premašila“, rekla je u jednom intervjuu Anabela Atijas.

Ovo je jedan svetli primer veza u rijalitiju. Iako je publika svedočila brojnim turbulentnim vezama koje su se najčešće završavale raskidima, Luna i Marko pokazali su da ljubav može da nastane i opstane tamo gde je najmanje očekujemo.

BONUS VIDEO: Rijaliti suđenje Džoni Dep i Amber Herd – oboje uhvaćeni u laži

 

Komentari

Svi komentari (0)