Foto:Privatna arhiva/E-stock/Aleksandar Bačlija/

Balerina, glumica i spisateljica Jelena Tinska imala je buran ljubavni život. Nakon što je dobila dve ćerke sa Dragoslavom Lutovcem u braku koji je potrajao dve godine, imala je dve velike ljubavi. Nijedna nije imala srećan kraj.

Prvo je volela Gorana Miloševića, čuvenog muzičara iz nekada popularne grupe „Generacija 5“.

PROČITAJTE JOŠ

Goran Milošević i Jelena Tinska su se upoznali na vrlo zanimljiv način. Jelenu je fotografisao fotograf Mikica Veselinović i kada joj je doneo fotografije tu su bile i one od Gorana Miloševića. Čim ih je pogledala, pitala je Mikicu o kome je reč.

Kada joj je objasnio da je to Goran iz „Generacije 5“, koja je tada bila veoma popularan bend, ona je odmah tražila njegov broj telefona. Pomislila je kako bi bili zanimljivo da ga povede sa sobom na koncert čuvenog Leonarda Koena koji je trebalo da nastupi na Kolarčevom univerzitetu te subote.

Nazvala ga je i predstavila se, međutim, on nije verovao da ga zove Jelena pa joj je spustio slušalicu. Zvala ga je ponovo. Bila je uporna i dogovorili su se da se vide u Šumatovcu. Nisu otišli na koncert, a i od tog prvog susreta – nisu se više odvajali jedno od drugog. I to je trajalo punih godinu dana.

Goran je živeo sa ocem koji je često bio odsutan zbog posla, a Jelena sa svojom majkom i dvoje male dece. Vreme su provodili u njegovoj kući, viđali se noću, a ona je ujutru trčala kod dece da ih spremi za školu dok ju je on čekao u obližnjem kafeu. Kada deca odu u školu, vraćali su se kod njega i spavali do podneva.

Beograd je mnogo pričao o ovom paru, a nazivali su ih i „najromantičnijim parom“. Jelena Tinska je tada pevala u rok grupi „Lutka“. Često su pevali jedno drugom, a kroz Beograd su se vozili na Goranovom motoru i na taj način plenili pažnju.

Mnogo su se voleli, ali i rastali jer je u njegovom krevet zatekla drugu devojku. Iako je on tvrdio da je nije prevario – Tinska mu nije verovala.

Jelena ga je spomenula i u svojoj knjizi gde je napisala da je bio „lep kao Apolon“.

Svom ljubavniku se osvetila kratkim brakom koji je trajao svega mesec dana, a onda je nastavila dalje.

Njena druga velika ljubav bio je glumac Igor Pervić. Od Tinske je bio mlađi petnaest godina, a njihova ljubav je takođe trajala mnogo kraće.

PROČITAJTE JOŠ

Tinska i Igor Pervić bili su u kratkom braku koji njegovi roditelji nisu podržavali. O tome svedoči i njenica da njegova majka nije bila na njihovom venčanju.

Venčali su se tajno, u kafani. Kum im je bio haški osuđenik Franko Simatović Frenki.

„Mi smo se venčali u kafani, da nas niko ne vidi. A moj kum bio Franko Simatović, Frenki, jer mi je drug iz mladosti. I sada su napolju bodigardovi i matičarka ne dolazi. Pored nas je jedan sto gde jako mnogo ljudi. Mi kažemo ko su ovi ljudi, a oni kažu to je neko društvo… I sada nema matičarke. Ulazi bodigard i kaže: „Šefe, neka žena tvrdi da je matičarka i hoće da uđe već 2 sata“. Oni je ne puštaju. Lidija (Igorova majka) je bila protiv. U stvari, Lidija je na neki način bila protiv toga da on bude sa mnom. A nije bila protiv toga da ja bude s njim… Mene majke ne vole, mene volele dve majke od mojih dečaka. I sutra je u svim novinama izašlo naše venčanje, jer je ono društvo za stolom novinari“, ispričala je svojevremeno Tinska, nakon Pervićeve smrti.

Nakon njegove smrti, pričala je i o potresnim detaljima njihovog braka.

„Sve ukupno, to je trajalo četiri meseca, dok nisam zbog udarca završila u Urgentom, jer mu nisam dala novac za drogu. Igor Pervić je najveće zlo u mom životu i kada bih ga videla na ulici preskočila bih ga „, rekla je Jelena Tinska jednom prilikom u emisiji „Iz profila“, godinama nakon što se njihov brak završio.

BONUS VIDEO: TOP 5 Najlepših glumaca starijih od 35

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar