Tinska poručila Vučiću i SNS-u: Izbodite se vakcinama

Showbiz 23. jul. 202011:5313 komentara
Podeli:
Foto: vesna Lalić/Nova.rs, Privatna arhiva

"Braćo i sestra iz SPS-a, izvolte bodite se. Izbodite se pa nam javite kako je bilo. I to se izbodite pred komisijom, jer vam više ne verujemo. Rukovodstvo SNS-a isto, neka se izbodu čim stigne vakcina javno pred komisijom, pa da vidimo rezultate. Predsednik i njegova stranka neka to urade prvi, jer im ne verujemo ništa", govori Jelena Tinska za Nova.rs, iznoseći svoje mišljenje o vakcini protiv koronavirusa.

Glumica i spisateljica Jelena Tinska, jedna je od mnogobrojnih umetnika koji su potpisali peticiju podrške lekarima koji traže smenu Kriznog štaba. Ona je govoreći o razlozima zbog kojeg se njeno ime nalazi na listi, između ostalog poručila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, članovima Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije da se, kako je rekla, prvi izbodu vakcinama protiv korone ispred stručne komicije.

PROČITAJTE JOŠ

„Već nas 100 je potpisalo peticiju podrške. Drago mi je jer lekari pružaju otpor. Jedna doktorka je napisala na društvenim mrežama da ih je sada preko 1200. Ako su izjavili da ima 3300 i lekara u Srbiji, ovo je skoro polovina. Interesantno je međutim da vladajuća partija putem svojih medija poručuje, odmah zatim, da zapravo ima 9000 lekara. Jeste, ima ih, ali na mom dupetu“, kroz smeh govori glumica.

„Pružila sam im podršku jer su im zahtevi logični. Traže smenjivanje Kriznog štaba i da javnost bude obaveštena o istini u vezi koronavirusa. To je legitimno. To svako normalan želi. Šta se juče dogodilo? Gledajte ovo. Kako je krenula peticija lekara, jedan dečko je ušao u bolnicu u Areni i snimio video kako je prazna. Odmah je pala u vodu priča kako ima toliko zaraženih i kako obolele vode u druge gradove. Lončar je odmah izjavio da se smanjuje broj zaraženih. I ja sam napisala, šta jeste ih pobili ili ste lagali?“, dodaje Tinska i nastavlja: „Sve je laž, sve je manipulacija.“

„Ja sam ubeđena da će 28. jula, kada se konsoliduje Skupština, naglo prestati virus da hara, navodno.“

Tinska se u razgovoru za naš portal dotakla i vakcina protiv koronavirusa. Kako je rekla, podržava proverenu vakcinaciju, ali sve što čuje od vladajuće partije u njoj izaziva sumnji – pa tako i vakcinacija.

„Univerzalna deklaracija o pravima čoveka kaže – niko ne sme da vam pipne telo bez vašeg odobrenja. To je ozbiljna stvar. Ja se zalažen za imunizaciju dece i drago mi je da postoje te imunizacije za različite bolesti, ali nikada ne bih pristala da dobijem vakcinu koja nije ispitana pet godina barem. Tu ima još jedna stvar, ako je istina da virus mutira, a oni su uzeli uzorak iz virusa koji se pojavio pre par meseci. Zar ne dolazimo do zaključka da to nije isti virus?“, pita se Tinska.

Za kraj, ona je poručila članovima vladajuće partije i SPS-a da se, kako kaže, sami izbodu vakcinama.

„Braćo i sestra iz SPS-a, izvolte bodite se. Izbodite se pa nam javite kako je bilo. I to se izbodite pred komisijom, jer vam više ne verujemo. Rukovodstvo SNS-a isto, neka se izbodu čim stigne vakcina javno pred komisijom, pa da vidimo rezultate. Predsednik i njegova stranka neka to urade prvi, jer im ne verujemo ništa“, zaključila je Tinska.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar