Milutin Popović Zahar i Gordana Lazarević Foto: Goran Srdanov, Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica je govorila o bivšem suprugu Milutinu Popoviću Zaharu.

Goca i Zahar skoro deset godina su bili u braku, a nakon toga su se razišli i prekinuli svaki kontakt. Posle razvoda uspeli su da poprave komunikaciju, pa su sada u dobrim odnosima.

PROČITAJTE JOŠ:

„Moj bivši suprug Zahar jeste kompozitor, ali nikad nisam tražila da meni sve pesme pravi. Bila sam mu probna traka, na meni je sve isprobavao kad napiše, ali nikad nisam posegla ni za jednom pesmom. Pesmu ‘Vidovdan’ je napisao za Vesnu Zmijanac, ali ona je nije htela. Nije htela da ugrozi jugoslovensku popularnost, pa sam je ja uzela. Vesna je popularnija bila od mene, a nije htela da peva. Ta pesma je danas moj zaštitni znak“, rekla je ona.

Goci je tadašnji suprug ponudio pesmu koja je kasnije postala veliki hit, a pevačica je prokomentarisala kako se pokajala zato što je odbila ovu ponudu:

„Meni nije važno da budem previše popularna, samo sam zahvalna bogu što sam zdrava, što imam divnu decu i što sam proputovala ceo svet. Bilo mi je žao što nisam otpevala ‘Ivanova korita’. Molio me je Zahar da pevam, rekla sam da mi se ne sviđa pesma, nije je htela ni Merima, pa je posle neko nagovorio da prihvati. Sada se kajem što ga nisam poslušala.“

Lazarevićeva je istakla da joj pare i karijera nikada nisu bili prioriteti, kao i to da je uvek pevala ono šta želi.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Nikada nisam bila u trendu i previše popularna pevačica, ali su moje pesme u trendu i pevaju se decenijama. Nisam jurila karijeru i popularnost. Pevam sad, pored ostalog i na 18. rođendanima. Skoro je bila situacija da se samo sluša tuc-tuc i odjednom ustajem i krećem sa svojim pesmama. To je bio haos, svi su skočili, pogotovo omladina, i svi su pevali sa mnom“, rekla je Goca za „Republika.rs“.

Ona je govorila i o tome da je želela da menja žanrove, ali da se uvek vraćala starom stil:

„Hoću da kažem da su ljubav i dobre pesme uvek u modi. Moje pesme nisu za diskoteke, ali su za sva vremena. Svi misle da ja forsiram i pevam tradicionalnu muziku. Nije tačno da nisam pokušavala da eksperimentišem s drugim žanrovima, ali jednostavno ovo mi najviše leži. Sada pevam neke žanrove od kojih ne mogu da zaradim previše, ali ih pevam od srca i to mi je dovoljno. Pevam fado portugalske i španske pesme i tako dalje. Pričali su mi da tu nema para, ali nema veze. Ja sad ne moram ništa da radim. To što pevam je za moju dušu, a kad mi treba para, ja sam stara Goca i pevam onako kako pevam.“

BONUS VIDEO: Goca Lazarevic o ljubavi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)