Pronadjeno telo glumice Naje Rivere
Naja Rivera Foto:Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Glumac Rajan Dorsi bio je dugi niz godina u vezi sa preminulom zvezdom serije "Glee", Najom Riverom, sa kojom ima sina Džosija.

Rajan Dorsi je sada objavio na svom Instagram profilu fotografiju sa sinom, na kojoj je pokazao da je za sedmi rođendan malom Džosiju poklonio psa.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ima osam nedelja. Zvali su je Goldi, ja je zovem Medvedica Golid. Džosi je rekao da će joj bez obzira na pol dati ime Kliford. Kako biste je vi nazvali? Pogledajte fotografije da vidite ljubav na prvi pogled. Volim te, Džosi. Ne mogu da verujem da si napunio sedam godina“, napisao je Rajan uz fotografisu sina sa psom.

Glumac je godine proveo sa koleginicom Najom Rivere. Vest o nestanku glumice, u julu 2020. godine, šokirala je sve. Naja je zvanično nestala 8. jula 2020. godine, dok je vikend provodila sa sinom na kalifornijskom jezeru. Nakon njenog nestanka krenula je potraga, sina su pronašli kako spava na brodu sa spasilačkim prslukom, dok je beživotno telo Naje pronađeno pet dana posle detaljne istrage u jezeru.

Foto: Scooter / AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Prikupila je dovoljno energije da vrati sina na brod, ali nije je imala dovoljno i da spasi samu sebe“, rekao je tada šerif Bil Ajub, nakon što je Rivera pronađena.

Foto: Scooter / AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema policijskom izveštaju i Džosijevim rečima, on i mama su zajedno plivali i nakon što mu je pomogla da se vrati na brod, nestala je u vodi.

Njen partner Rajan našao se na meti javnosti kada je ušao u vezu sa novom devojkom i to Naijinom sestrom Nikejlu.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Komentari

Svi komentari (0)