Ceca zbog Marininog sina Laće nije došla na njenu komemoraciju

Sudbine 24. nov. 202114:39
Podeli:
Milan Radulovic Laca i Svetlana Ceca Raznatovic
Milan Radulović Laća i Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Screenshot/instagram.comlaccanotlaca/Goran Srdanov/Nova.rs

Danas se u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda održava komemoracija Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove godine, a među brojnim pripadnicima srpske estrade nema pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Ceca Ražnatović prisustvovala je sahrani Marine Tucaković, koja je održana 29. septembra, ali kako su tada pisali mediji – došlo je do neprijatne situacije kada je navodno Marinin sin Milan Laća Radulović rekao njoj, Milanu Kaliniću i Saši Matiću da ne prilaze grobnom mestu.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je Milan Kalinić demantovao ove tvrdnje u medijima odmah nakon sahrane, a sam Milan Radulović Laća je u velikoj ispovesti za Nova.rs ispričao da nikada tako nešto nije izgovorio, izvor „Blica“ tvrdi da je to razlog zbog kojeg se Ceca nije pojavila na današnjoj komemoraciji.

„Ceca se tada oprostila od Marine, a iako ju je njen muž Futa pozvao na komemoraciju, pevačica danas nije došla jer nije želela da ponovo dođe u neprijatnu situaciju koja bi mogla da se dogodi sa Laćom“, piše „Blic„.

Komemoraciji prisustvuju Ana Nikolić, Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Jovana i Željko Joksimović, Ana Stanić, Žika i Jelena iz „Zane“, Goga Sekulić, Jelena Karleuša Dragana Mirković i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: Karleusa stigla na komemoraciju Marini Tucaković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar