Svetlana Ceca Bojković Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Glumica progovorila o nekim privatnim stvarima.

Glumica Svetlana Bojković otvoreno je govorila o svojoj ćerki, takođe glumici, Katarini Kaji Žutić, i o njenoj borbi za potomstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, s Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda sve što sam htela i umela“, rekla je ona za Gloriju.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Prokomentarisala je i činjenicu da se ćerka i ona bave istom profesijom.

„Najviše sam se radovala kada je dobila Sterijinu nagradu, jedinu koju ja nikad nisam dobila. To je za mene, njenu majku, bilo posebno važno. Ako Bog hoće da te kazni i učini da se ‘najedeš’ glume, onda odredi da ti i dete bude glumac. Svaku Kajinu mladalačku traumu na putu glumačkog sazrevanja ja sam dvostruko propatila. Trudila sam se da to pred njom prikrijem da je ne bih povredila i da joj u svakoj muci budem oslonac. Hvala Bogu, to je prošlo. Više nemam tremu kad je gledam u pozorištu, na filmu ili televiziji“, iszakla je Ceca.

BONUS VIDEO: Svetlana Ceca Bojković o Žarku Lauševiću

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter