Foto: Nemanja Jovanovic/Nova.rs

Poznati muzičar Milić Vukašinović tri godine nakon smrti ćerke jedinice otkrio je kako se nosi s ovim gubitkom. Maja je naime 2018. godine preminula usled predoziranja narkoticima.

Milić je, gostujući u jednoj emisiji, progovorio o najtežem razdoblju u svom životu.

„Kada izgubiš svoje dete, jedno jedino, komplentna radost svega što si doživeo u životu se ugasi. To je žensko dete, zaljubila se, imala dečka. Družila se s njim, išla tamo, svirali su. Vidim nekad da je pila, osetim. Malo popije. Najveći problem što je taj dečko već bio na igli. Oni namerno još nekog uvale da bude na igli. Sećam se da me je molila da joj iznajmim stan, rekla je da se više neće drogirati. Ja joj iznajmim stan, to je bilo narkomansko leglo“, ispričao je Vukašinović i dodao kako još žali zbog toga.

PROČITAJTE JOŠ

„To je moja najveća greška. Nadao sam se da će biti kako je rekla. U nekom stanju deprimiranosti je rekla: ‘Ja ne mogu da imam normalnog dečka, samo narkomana’. Sama se skidala s heroina. Nije htela više da se bode. Počela je da haluciniraš“, prisetio se.

„Par puta je bila u bolnici. I s tim prvim dečkom, i s mužem. Oni odustanu posle sedam dana i onda i ona s njima“, rekao je, pa se prisetio bolnog trenutka kada je saznao za ćerinu smrt.

„Bili smo kod kuće, telefon je zazvonio i novinarka me je pitala je li istina, nisam znao. Kažu, čitam u novinama da su našli Maju mrtvu. Kada u porodici imate ovisnika, onda očekujete da čujete ono najgore o njemu. Maja je bila jako inteligentna, znala je šta i kako da priča sa mnom. Nikad ne bih rekao da je to narkoman. Možeš vezati nekoga, skine se fizički, prođe… Dan pre nego što se to dogodilo, bili smo u Sarajevu, dogovarali odlazak na more.“

Progovorio je i o svojim unucima, koji su ostali bez majke.

„Ti moji unuci imaju oca, hoće da ih vrati sebi, ali ne može skroz da se skine. Ima to naselje za decu gde su oni sada. Socijalna služba je Maji oduzela decu davno, kad su imali četiri-pet godina. Kad dođem u Sarajevo i vidim tamo, ono je katastrofa. Slao sam Maji pre novac za njih, a onda vidim oni grizu neki keks stari tamo od 10 dana. Ne mogu da ih uzmem, nisam ih video otkako je pandemija. Čujem se s njima, oni imaju telefone. Čujem se s njihovom odgajateljkom. Znaju šta im se dogodilo sa majkom. Tamo imaju lepe uslove za odrastanje, nadam se da neće krenuti putem ovisnosti“, zaključio je Milić Vukašinović u ispovesti za emisiju „Premijera – Vikend specijal“.

Bonus video

Aleksandar Milić Mili, Dragan Kremer: Marina Tucaković je bila pravi konceptualni umetnik

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)